Šta je prethodilo ubistvu i samoubistvu na Zlatiboru? Uzrok tragedije tajna skrivana 30 GODINA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je prethodilo ubistvu i samoubistvu na Zlatiboru? Uzrok tragedije tajna skrivana 30 GODINA?

Trubač B.N. (58) osumnjičen je da je ubio rođaka i komšiju D.N. (67), penzionisanog policajca, u selu Gostilje na Zlatiboru, a potom izvršio samoubistvo ispred svoje kuće. Krvavi pir odigrao se u ponedeljak po podne.

Kako Republika saznaje od izvora bliskog istrazi, D. je usmrćen jednim hicem iz prerađenog pištolja. Metak ga je pogodio u stomak, nakon čega je, 300 metara dalje, B. pucao sebi u glavu. Rođak ubijenih R. N. kaže da je D. telo ležalo pored trupaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u šumi, u blizini asfaltnog puta, odakle je izvlačio drva.

- Telo je primetio dečak koji je putem vozio moto-kultivator. Otišao je do prvog komšije i rekao mu da je neki čovek umro u šumi, nakon čega su obavestili policiju i Hitnu pomoć. Mislili smo da je D. imao infarkt. Tek kad mu je njegov zet zavrnuo majicu, videli smo da je krvav. Malo kasnije je nađeno i B. telo - kaže R. N.

Kako navodi, B. i D. su u svađi od 1988. godine, kada mu je otac stradao. B. je sumnjao da je neko gurnuo njegovog oca sa stene, a u to vreme D. je bio deo ekipe koja je vodila istragu. Međutim, nikada nije otkriveno da li je B. otac ubijen, a Borivoje je optuživao D. da je namerno krio tragove.

Zbog ubistva u saobraćajnoj nesreći B. je početkom ove godine osuđen na dve godine zatvora. On je svog komšiju pijan udario automobilom u aprilu 2016. godine.

- U poslednje vreme je govorio da će se ubiti, ali izgleda to niko nije shvatao ozbiljno. Sedeo sam to jutro sa njim, pričali smo, zatim je otišao na pecanje i vratio se posle dva sata. Ništa nije ukazivalo da će uraditi tako nešto. On je ovde bio zadnjih sedam, osam dana i nije pominjao D. - kazao je R. N.

Možete nas pratiti na našem Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.