USPRS: I mlađi razredi osnovnih škola da pređu na onlajn nastavu

Izvor: Danas, 26.Nov.2020, 12:23

USPRS: I mlađi razredi osnovnih škola da pređu na onlajn nastavu

Apelujemo na roditelje da nas podrže u nastojanju da i mlađi razredi osnovnih škola, kao deo obrazovnog sistema, pređu na onlajn nastavu, "dok nas još ima zdravih, kako bismo mogli da nastavimo nastavni proces, koji održavamo sa velikim naporima i u otežanim uslovima", saopšteno je danas iz Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije. 

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosvetni radnici traže da i mlađi razredi pohađaju nastavu od kuće

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2020

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije zatražila da je danas od Kriznog štaba za suzbijanje pandemije koronavirusa i od resornog ministra Branka Ružića da odluka o prelasku na onlajn nastavu obuhvati i deca u mlađim razredima osnovnih škola..."Molimo Vas da odluku Kriznog štaba, da učenici...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.