Izvor: Blic, 02.Sep.2023, 23:42

"PRELETELI SREMSKU MITROVICU" Čudan prizor zabeležen iznad Beograda: Misteriozni tačkasti tragovi prošarali nebo širom Srbije (FOTO)

Na nebu iznad Srbije i Evrope sinoć su se pojavili beličasti, tačkasti tragovi koji su iznenadili i zaintrigirali mnoge građane i naterali ih na razmišljanje o čemu se radi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MISTERIOZNI" OBJEKTI PROŠARALI NEBO IZNAD SRBIJE Građani u nedoumici: "Videli su se i iznad Pančeva, 20 ih je"

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 09:26

Tačkasti, beličasti objekti koji su "prošarali" nebo i koji se, kako piše u komenatrima, kreću ka Grockoj, ostavili su građane u nedoumici..Čudna pojava koja je zabeležena u večernjim časovima na nebu iznad Beograda iznenadila je i zainteresovala mnoge, pa se masovno fotografije ovih svetlećih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.