Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 09:58

UMALO RAZNELI PEŠAKA, A NJIMA SMEŠNO?! Novi jeziv snimak sa beogradskih ulica: U punoj brzini se zaleću na čoveka na zebri i VRIŠTE OD ZADOVOLJSTVA! Ovo neko mora da ZAUSTAVI!

Novi jeziv snimak divljanja brzim automobiloma na beogradskim ulicama pojavio se na društvenim mrežama! Na videu koji traje 13 sekundi objavljenom na stranici adekvatnog naziva "bahata omladina" prikazan je muškarac za volanom i devojka koja mu je suvozač, kako nekontrolisano jure poprilično prometnom ulicom. Međutim, vrlo brzo po objavljivanju snimak je sklonjen sa društvenih mreža.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bahata omladina u punoj brzini jurca na čoveka na pešačkom i ciči od sreće (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2023

Novi zastrašujući snimak manijačenja brzim automobilima na beogradskim ulicama pojavio se na društvenim mrežama!. Na videu koji traje 13 sekundi objavljenom na stranici prikladnog naziva „bahata omladina“ prikazan je muškarac za volanom i devojka koja mu je suvozač, kako nekontrolisano jure...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.