U Loznici crveni alarm! Ogromne gužve u Domu zdravlja, ovo je razlog!

Izvor: BKTV News, 14.Sep.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Loznici crveni alarm! Ogromne gužve u Domu zdravlja, ovo je razlog!

Ne znaju više kako da se bore!

Zbog visoke koncentracije polena ambrozije u vazduhu, u poslednje tri nedelje, Dom zdravlja u Loznici izdao je crveni alarm upozorenja, ali i pored toga povećan je broj pacijenata koji se javljaju u službu opšte medicine zbog tegoba izazvanih alergijom na tu biljku.

ŠOKANTAN PRIZOR U SRBIJI! Niko ne sme DA IZAĐE IZ KUĆE zbog OVE POŠASTI! (VIDEO)Simptome, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << poput kašlja, kijanja, osipa po koži i gušenja, imaju čak i oni pacijenti koji nikada nisu imali probleme zbog alergije, a pomoć lekara traže najčešće stariji građani. U prethodnoj nedelji bilo je četiri puta više koncentracije od visokih koje mogu da izazovu kod većine alergičnih osoba reakcije. Samo u naselju Lagotor pod ambrozijom su hektari zemljišta.

Pripremali teren za novu zgradu, a onda naišli na nešto neverovatno! (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.