U Kragujevcu od sutra rigorozne mere za suzbijanje epidemije Covid 19

Izvor: Danas, 30.Jun.2020, 13:21

U Kragujevcu od sutra rigorozne mere za suzbijanje epidemije Covid 19

U Kragujevcu sutra ujutro, shodno prošlonedeljnoj odluci o proglašenju vanredne situacije u tom gradu, stupaju na snagu rigorozne mere za suzbijanje epidemije Covid 19 kojima je, pored ostalog, predviđena zabrana okupljanja u zatvorenom i na otvorenom prostoru više od pet osoba, zabrana organizovanja svečanosti, sportskih, kulturnih i  manifestacija zabavnog karaktera.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ponavljanje izbora na 11 biračkih mesta u Kragujevcu

Izvor: Danas, 30.Jun.2020

Uprkos vanrednoj situaciji u gradu, te zabrani okupljanja u zatvorenim i na otvorenim prostorima, kao i drugim  rigoroznim merama za sprečavanje širenja epidemije COVID 19, u  Kragujevcu su za sutra zakazani ponovni parlamentarni izbori na čak jedanaest biračkih mestra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.