U Kragujevcu nađena mrtva tinejdžerka

Izvor: Mondo, 23.Jun.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kragujevcu nađena mrtva tinejdžerka

Telo sedamnaestogodišnje devojčice nađeno je u stanu u širem centru Kragujevca.

Foto: MONDO, Mario Milojević

U stanu u širem centru Kragujevca pronađeno je telo devojčice (17), koja se najverovatnije predozirala, piše Kurir pozivajući se na izvore iz policije.

Telo je trenutno na obdukciji i očekuje se da će se uskoro i zvanično znati razlog smrti.

Prema prvim informacijama, nesrećna devojčica bila je u stanu kod druga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u naselju Šumarice, gde joj je pozlilo posle čega je preminula.

Dečak u Zagrebu umro od "tamjana"!?

U Beogradu je pre par dana preminuo i 17-godišnji dečak, on je nađen u lošem stanju ispred jednog beogradskog splava, nakon čege je prebačen na VMA gde je i umro.

Kod žandarma u torbi 510 tableta droge MDMA!?

Sumnja se da je preminuo zbog droge ekstazi.

U toku je predistražni postupak o ovom slučaju, a naložena je i obdukcija tela mladića koji je, prema pisanju beogradskih medija, preminuo dan pre 18. rođendana.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽAS U KRAGUJEVCU: Pronađeno telo devojčice, sumnja se da se predozirala

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2018

Nesrećna devojčica je, kako nezvanično saznajemo, u petak sa bratom boravila u stanu svog druga u naselju Šumarice. Osećala je mučninu, a onda joj je naglo pozlilo, nakon čega je preminula U STANU u naselju Šumarice, nadomak Kragujevca, pronađeno je telo šesnaestogodišnje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.