Tužiteljka u slučaju protiv Trampa ostaje samo ako otpusti specijalnog tužioca s kojim je bila u vezi

Izvor: Danas, 15.Mar.2024, 19:56

Tužiteljka u slučaju protiv Trampa ostaje samo ako otpusti specijalnog tužioca s kojim je bila u vezi

Fani Vilis, tužiteljka džordžijskog okruga Fulton pred kojim se vodi postupak protiv Donalda Trampa zbog mešanja u izborni proces 2020. godine, moraće ili da odstupi sa slučaja ili da sa njega skine specijalnog tužioca Nejtana Vejda sa kojim se upustila u ljubavnu vezu pre no što suđenje bude nastavljeno, odlučio je danas sudija pred kojim se postupak vodi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tužilac na slučaju protiv Trampa podneo ostavku da bi postupak mogao da se nastavi

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2024, 00:33

Nejtan Vejd, specijalni tužilac na slučaju koji se u američkoj saveznoj državi Džordžija vodi protiv Donalda Trampa zbog pokušaja preokretanja izbornih rezultata 2020. godine, podneo je ostavku na tu funkciju, nakon što je obelodanjeno da je bio u ljubavnoj vezi sa glavnom tužiteljkom Fani Vilis,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.