Izvor: Danas, 25.Feb.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužbe i politika

Ako su srpski zvaničnici u ponedeljak, uoči dolaska ministarke spoljnih poslova Hrvatske Vesne Pusić u Beograd očekivali da gošća donosi dobru vest - onu da je Zagreb spreman da odustane od tužbe za genocid - bilo bi vrlo zanimljivo čuti na čemu bi se takve nade zasnivale. Naravno, od povlačenja tužbi nema ništa, kako se čulo odmah posle njenog sastanka sa Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Katastar važniji od spiskova nestalih

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2014, 13:44

I treći po redu susret u poslednjih godinu dana šefice hrvatske diplomatije Vesne Pusić i srpskog vicepremijera Aleksandra Vučića nije mogao da prođe bez šamara koje zvaničnici iz Zagreba redovno udaraju svojim kolegama u Beogradu...U potrazi za minulim radom JNA: Vesna Pusić i Aleksandar Vučić.. ..Hrvatski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.