Izvor: TangoSix.rs, 11.Mar.2020, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope pomera se za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa

Tango Six Events obaveštava sve učesnike i zainteresovanu javnost da se naš treći po redu Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope (SEAS) čije je održavanje bilo planirano za 19. i 20. mart ove godine odlaže za kasniji datum zbog epidemije Korona virusa.
Odluka da odložimo događaj zasniva se prvenstveno na brizi za zdravlje i bezbednost više od 900 naših dragih učesnika, delegata i klijenata ali takođe i merama koje je jutros propisala Vlada Srbije kako bi se smanjili >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << rizici od daljeg širenja Korona virusa.
Zabranjeno je održavanje svih događaja sa više od 100 učesnika u bilo kojem zatvorenom prostoru na teritoriji Republike Srbije. Do sada je u Srbiji potvrđeno 12 slučajeva zaraženih Korona virusom. Brojni letovi iz najvećih žarišta su otkazani, a većina evropskih država najavljuje neophodne restriktivne mere za sprečavanje širenja virusa.
Naša industrija takođe više nije ista ona industrija koja je bila pre samo tri nedelje.
Tango Six Events timu je veoma žao zbog ovakvog razvoja događaja i obaveštavamo sve učesnike da će novi datumi održavanja samita biti objavljeni što je pre moguće. Svi delegati koji su se registrovali do 11. marta moći će da iskoriste svoje karte kada se događaj bude održao kasnije ove godine. Ukoliko ste rezervisali smeštaj od 18. do 21. marta u hotelu Crowne Plaza Beograd, molimo Vas da ga otkažete na vreme.
Ukoliko ste rezervisali avionske karte za pomenute datume, trebali biste biti u mogućnosti, u zavisnosti od avio-kompanije, da tražite povraćaj novca zbog epidemije i ograničenja putovanja izazvanih virusom, pa molimo da ih kontaktirate i tražite dodatne informacije.
Za sva pitanja u vezi sa SEAS-om i njegovim odlaganjem za kasniji datum možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: info@seas.rs
The post Treći Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope pomera se za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Specijalizovana konferencija posvećena generalnoj avijaciji SEGA 2020 odložena za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa

Izvor: TangoSix.rs, 12.Mar.2020, 14:27

Specijalizovana konferencija posvećena generalnoj avijaciji SEGA 2020 pomerena je za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa.. Kako su danas saopštili organizatori APS Aviation Parts Service i Tango Six Events, SEGA 2020 biće održana u naknadno određenom datumu:. – Na žalost, zbog trenutnih...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.