Izvor: TangoSix.rs, 12.Mar.2020, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalizovana konferencija posvećena generalnoj avijaciji SEGA 2020 odložena za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa

Specijalizovana konferencija posvećena generalnoj avijaciji SEGA 2020 pomerena je za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa.
Kako su danas saopštili organizatori APS Aviation Parts Service i Tango Six Events, SEGA 2020 biće održana u naknadno određenom datumu:
– Na žalost, zbog trenutnih dešavanja u vezi sa širenjem Korona virusa u našem >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << regionu i u Srbiji, APS Aviation Parts Service i Tango Six Events preduzimaju ozbiljan, ali neophodan korak: vazduhoplovna konferencija SEGA 2020 neće biti održana u planiranom periodu od 6. do 8. aprila 2020., već će biti odgođena do datuma koji će naknadno biti utvrđen.
Uz naše najbolje namere, kao i mnogo uložene energije i vremena u samu organizaciju SEGA konferencije, smatramo da je zdravlje svih nas, uključujuči osoblje, sponzora i gostiju na prvom mestu, shodno tome smo i doneli odluku da konferenciju u ovom trenutku, odložimo.
Obavešteni smo da je veliki broj dogadjaja u Evropi, kao i regionu Istočne Evrope otkazano, uključujući AERO-Friedrichshafen sajam, koji je trebao biti baza i polazna tačka naše konferencije.
Početkom ove nedelje mnogi delegati iz regiona, otkazali su učešće na našem kongresu.
Planirana konferencija imala je za cilj da ugosti medjunarodne učesnike iz SAD-a, Kanade, EU, i regiona zapadnog Balkana. Nažalost, u ovom trenutku, ne možemo računati na njihivu posetu zbog vanredne situacije.
APS Aviation i Tango Six Events će blagovremeno objaviti nove datume konferencije, čim vanredna situacija sa COVID-19 prođe, i kad zdravstvena organizacija objavi da je situacija pod kontrolom. – stoji u saopštenju.
The post Specijalizovana konferencija posvećena generalnoj avijaciji SEGA 2020 odložena za kasniji datum zbog rizika od Korona virusa appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.