Toplovodna cev pukla u Kraljice Natalije, izmene na linijama GSP-a

Izvor: RTS, 07.Nov.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplovodna cev pukla u Kraljice Natalije, izmene na linijama GSP-a

Zbog pucanja toplovodne cevi u Ulici kraljice Natalije, stanari dela centra grada su bez grejanja, a skraćene su i pojedine linije gradskog prevoza.
Još se ne zna gde je jutros pukla toplovodna cev. Radnici su na četiri lokacije kopali kako bi utvrdili, ali još nije poznato.

Grejanje nemaju stanari Ulice kraljice Natalije od broja 37 do broja 72, stanari Admirala Geprata od 10 do 17, kao i stanari >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u delu Ulice kralja Milana.
Nadležni čekaju izveštaje sa terena kako bi izneli procenu kada će oni ponovo imati grejanje. 
Iako nema izmena u putničkom saobraćaju, ima u radu vozila GSP-a. Linije 51, 52, 53, 56 i 50-L ne okreću na Zelenom vencu, već u Admirala Geprata.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.