Izvor: Danas, 05.Jul.2022, 21:51

Tmanović: Tužilaštvo nije proverilo navode o likvidaciji Milenkovića

Advokat načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića, Zdenko Tomanović, saopštio je večeras da su posedovali informaciju da je bilo odlučeno o Milenkovićevoj i Mitićevoj likvidaciji "na najvišem bezbednosnom nivou", da je za tu informaciju postojao ozbiljan izvor, a da su tužilaštvo i policija morali da provere takve navode, što nisu učinili, prenosi N1.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tomanović: Bilo odlučeno o likvidaciji Milenkovića

Izvor: JUGpress.com, 05.Jul.2022

BEOGRAD..Advokat Zdenko Tomanović, pravni zastupnik inspektora Slobodana Milenkovića, saopštio je večeras da su posedovali informaciju da je na najvišem bezbednosnom nivou bila doneta odluka o Milenkovićevoj likvidaciji i da je za tu informaciju postojao izvor, zbog čega su tužilaštvo i policija...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.