Izvor: Danas, 19.Jan.2022, 09:36

Timotijević o omikronu: Nemaju svi pacijenti blagu kliničku sliku

Direktorka Gradskog zavoda za plućne bolesti i tuberkulozu u Beogradu dr Ljiljana Timotijević ocenila je danas da će "rapidno" rasti broj novozaraženih korona virusom.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Timotijević: Raste broj pacijenata koji imaju tešku kliničku sliku

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2022

Direktorka Gradskog zavoda za plućne bolesti i tuberkulozu u Beogradu dr Ljiljana Timotijević ocenila je da će "rapidno" rasti broj novozaraženih koronavirusom.

Nastavak na N1 televizija...

Omikron nije obična prehlada

Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2022

BEOGRAD..Direktorka Zavoda za plućne bolesti Ljiljana Timotijević upozorila je danas da svakodnevno raste broj pacijenata zaraženih omikron sojem virusa korona, ali da je “još strašnije” što će taj broj rapidno rasti u narednom periodu...Ona je za RTS izjavila da se omikron ne sme smatrati...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.