Tigar tajers odao počast stradalim radnicima

Izvor: RTS, 07.Maj.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tigar tajers" odao počast stradalim radnicima

U spomen na nastradale radnike "Tigar tajersa" u ovoj kompaniji održan je komemorativni skup na kome je odata počast preminulim kolegama. U Pirotu je danas dan žalosti.
U fabrici su zaustavljene mašine i proizvodne linije i svi zaposleni su, okupljeni ispred Upravne zgrade, minutom ćutanja odali poštu preminulim kolegama, saopštila je kompanija.
U spomen na stradale radnike Dragana Sokolovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Miodraga Panića i Dejana Mladenovića danas je Dan žalosti u Pirotu.
Jedan od trojice preminulih radnika - Dragan Sokolović, rođen 1972. godine , sahranjen je danas na tijabarskom groblju u Pirotu.
Nesreća u fabrici "Tigar tajers" dogodila se 23. aprila u pogonu valjare, a nastradali radnici tada su zadobili opekotine od strujnog udara.
Svi su hitno avionima o trošku i na insistiranje poslodavca transportovani na jednu od najboljih klinika u Evropi za saniranje opekotina, Univerzitetsku kliniku u Bohumu, ali su, nažalost, sva trojica podlegla povredama.
U nesreći su lakše povređena još trojica radnika, ali se oni uspešno oporavljaju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Tigar tajers" odao počast stradalim radnicima

Izvor: Mondo, 07.Maj.2015

U fabrici su zaustavljene mašine i proizvodne linije i svi zaposleni su, okupljeni ispred Upravne zgrade, minutom ćutanja odali poštu preminulim kolegama, saopštila je kompanija...Foto: Guliver/Getty Images..U spomen na stradale radnike Dragana Sokolovića, Miodraga Panića i Dejana Mladenovića...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.