Dan žalosti u Pirotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan žalosti u Pirotu

Danas je u Pirotu Dan žalosti zbog pogibije trojice radnika u nesreći koja se dogodila 23. aprila u fabrici "Tigar tajers" u pogonu valjare.

Odluku o proglašenju Dana žalosti donelo je Opštinsko veće Skupštine opštine Pirot i predsednik opštine Vladan Vasić.

U nesreći su od strujnog udara teške opekotiine zadobili Dragan Sokolović, Dejan Mladenović i Miodrag Panić.

Svi su hitno avionima o trošku i na insistiranje poslodavca transportovani na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednu od najboljih klinika u Evropi za saniranje opekotina, Univerzitetsku kliniku u Bohumu, ali su, nažalost, sva trojica podlegla povredama.

Danas će na Tijabarskom groblju u Pirotu biti sahranjen Dragan Sokolović.

U nesreći su lakše povređena još trojica radnika, ali se oni uspešno oporavljaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dan žalosti u Pirotu tbog pogibije troje radnika u fabrici

Izvor: Blic, 07.Maj.2015

Danas je u Pirotu Dan žalosti zbog pogibije trojice radnika u nesreći koja se dogodila 23. aprila u fabrici “Tigar tajers” u pogonu valjare...Odluku o proglašenju Dana žalosti donelo je Opštinsko veće Skupštine opštine Pirot i predsednik opštine Vladan Vasić...U nesreći su od strujnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.