Televizija Valjevo pred gašenjem zbog dugova

Izvor: Blic, 07.Maj.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizija Valjevo pred gašenjem zbog dugova

VALJEVO - Lokalna televizija Valjevo mogla bi da bude ugašena zbog duga od pet miliona dinara, rečeno je danas agenciji Beta u toj medijskoj kući.

Agencija za privatizaciju je 28. marta raskinula kupoprodajni ugovor sa Slobodanom Pavlovićem, iz Urovaca kod Obrenovca, zbog neispunjavanja obaveza, ali nije određen zastupnik državnog kapitala.

Dugovi su nastali zbog neplaćanja računa za struju, zakup prostora, naknade kućama koje štite autorska prava, kao i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zarade i doprinose devetoro zaposlenih, koji mesecima nisu primili plate.

Zaposleni su u maju 2010. godine od Agencije za privatizaciju i Gradske uprave u Valjevu tražili raskid kuoprodajnog ugovora do kojeg je došlo u martu ove godine.

Informativni program se ne emituje od decembra 2010. godine, a ove godine je povremeno prekidan zbog zaplene dela opreme za dugove bivšim radnicima, a slede nove plenidbe takođe po izvršnim sudskim rešenjima.

Pavlović je u februaru 2010. na aukciji kupio TVA za 147.000 dinara, uz obavezu ulaganja od 1,37 miliona dinara. Taj preduzetnik se u Obrenovcu bavi elektromonterskim poslovima, proizvodnjom dečijih krevetaca i održavanjem čistoće, a na aukciji u februaru 2010. kupio je i Radio Barajevo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Televizija Valjevo pred gašenjem zbog dugova

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Maj.2011, 18:13

ADVERTISER-SERBIA.COM / Valjevo - Lokalna televizija Valjevo mogla bi da bude ugašena zbog duga od pet miliona dinara..(KLJUČNE REČI: lokalne televizijske stanice; TV Valjevo; mediji)>>>

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.