Svilajnac dobija novu fabriku, posao za 200 ljudi

Izvor: BKTV News, 23.Dec.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svilajnac dobija novu fabriku, posao za 200 ljudi

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović najavio je ostvaranje nove fabrike, koja će zaposliti 200 radnika u 2018. godini.

Milanović je za sledeću godinu najavio i obimne poslove u školstvu, i ohrabrio poreske obveznike "da u narednoj godini neće biti povećanja poreza".

Do 2022 godine, Svilajnac će imati sve, što je potrebno, kada je reč o komunalnoj infrastrukturi i javnim objektima biti spreman za ulazk Srbije u Evropsku uniju, ocenio je Milanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Prema njegovim rečima, najveći posao u protekloj godini bila je regulacija reke Resave, koja je 2014.godine izazvala katastrofalnu poplavu a veliki i obimni radovi su okončani na rekonstrukciji Doma zdravlja, bezanima, vodovodu.

Preko milijardu dinara inevestirano je u razvoj opštine, što nam omogućava da budemo jedna od najrazvijenijih opština ove veličine u Srbiji, istakao je Milanović na novogodišnjem koktelu.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Milanović: Svilajnac dobija novu fabriku sa 200 zaposlenih

Izvor: Večernje novosti, 23.Dec.2017

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, ocenio je 2017.godinu najuspešnijom u poslednjih desetak godina za Svilajnac i najavio za novu 2018.g. otvaranje jedne nove fabrike koja će zaposliti 200 radnika Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, ocenio je 2017.godinu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.