Sveštenik SPC Velibor Džomić i dalje bez dozvole boravka

Izvor: Blic, 15.Nov.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik SPC Velibor Džomić i dalje bez dozvole boravka

Sveštenik Srpske pravoslavne crkve u Podgorici Velibor Džomić i dalje nema dozvolu za boravak u Crnoj Gori, jer je odbijena njegova žalba na raniju odluku MUP-a da mu ne produži dozvolu za privremeni boravak.

Crnogorski MUP nedavno je odbio da produži dozvolu za privremeni boravak Džomića u Crnoj Gori, uz obrazoženje da on ugrožava nacionalnu bezbednost.

Džomic je danas podgoričkom radiju Antena M rekao da će od crnogorske Agencije za nacionalnu bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zatražiti da mu se njegov dosije stavi na uvid.

On je kazao da će pred Upravnim sudom pokrenuti postupak da se sa njegovog dosijea skine oznaka tajnosti da bi se, kako je naveo, javnost upoznala sa politikantskim ocenama u njegovom dosijeu.

Povezane vesti: Sveštenik SPC: Mimo suda, proglašen sam za neprijatelja SPC: Nema osnova da CPC koristi Cetinjski manastir

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.