Izvor: Blic, 19.Feb.2024, 16:52

Sve više maloletnika u Srbiji konzumira alkohol i PREKOMERNO SE OPIJA, psiholozi upozoravaju: " Imamo sve više ljudi koje ne možemo da svrstamo u zavisnike"

Nakon što se trideseti i troje dece otrovalo od alkohola na žurci, među kojima je dvanaestoro bilo mlađe od 15 godina, postavlja se pitanje kako su maloletna lica došla do alkohola i da li je opijanje postalo normalno u današnjem društvu? Protiv organizatora žurke biće podneta prekršajna prijava zbog točenja alkohola maloletnicima, ali pravi zadatak je na roditeljima koji bi ovu statistiku morali ozbiljnije da shvate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRBIJA NA RUBU ZAVISNIŠTVA: Prvi kontakt sa alkoholom već U RANOJ MLADOSTI, VIKEND OPIJANJE je svakodnevnica maloletnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024

Polovina mladih u Srbiji se povremeno opija...Nakon afere trovanja alkoholom na žurci maloletnika, otvara se pitanje, kako deca dolaze do alkohola i kada je postalo uobičajeno korišćenje nedozvoljenih supstanci...Protiv organizatora žurke biće podneta prekršajna prijava zbog točenja alkohola...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.