Sutra upis srednjoškolaca i brucoša

Izvor: RTS, 06.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra upis srednjoškolaca i brucoša

Za upis u srednje škole u Srbiji u narednoj školskoj godini ima 87.000 slobodnih mesta, dok je prema podacima Ministarstva prosvete i Republičkog zavoda za statistiku, osmi razred ove godine završila 81.000 đaka.
Dve trećine mesta predviđeno je za upis đaka u četvorogodišnje stručne škole i gimnazije, a jedna trećina za trogodišnje.
Prema podacima ministarstva prosvete, 76 324 buduća srednjošklaca ispunilo je liste že...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas upis srednjoškolaca

Izvor: Blic, 07.Jul.2008, 09:37

Upis srednjoškolaca u Srbiji počinje danas, nakon što je na oglasnim tablama matičnih osnovnih škola objavljen spisak primljenih đaka u gimnazije i četvorogodišnje i trogodišnje stručne škole...Spisak se šalje i odgovarajućim srednjim školama, a upis će trajati dva dana, 7. i 8. jula,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.