Sutra malo toplije, do 26 stepeni

Izvor: Akter, 21.Sep.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra malo toplije, do 26 stepeni

U Srbiji će sutra ujutro ponegde biti kratkotrajna magla, dok se u toku dana očekuje sunčano i malo toplije vreme s temperaturom do 26 stepeni Celzijusa, saopštio je Hidrometeorološki zavod

Duvaće slab i umeren vetar, koji će krajem dana na jugu Banata i u Pomoravlju biti u pojačanju. Na jugu Srbije biće promenljivo oblačno i uglavnom suvo, dok je ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom. Najniža temperatura kretaće se od osam do 16 stepeni, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << od 23 do 26 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti sunčano i malo toplije, uz slab i umeren vetar, koji će krajem dana biti u pojačanju. Najniža temperatura biće oko 13, a najviša oko 24 stepena.

U Srbiji će u sredu biti pretežno sunčano i toplije vreme, dok se na južnom i jugozapadnom delu zemlje posle podne očekuje kratkorajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

U četvrtak je moguće naoblačenje sa kišom, lokalnim pljuskovima s grmljavinom i padom temperature.

Od petka će biti promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, s maksimalnom temperaturom oko prosečnih vrednosti.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 21. septembar:

Usled očekivanih biometeoroloških prilika, moguće su izvesne tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu glavobolje i nervoze. Savetuje se slojevito oblačenje.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.