Danas malo toplije, do 26 stepeni

Izvor: B92, 22.Sep.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas malo toplije, do 26 stepeni

U Srbiji će ujutro ponegde biti kratkotrajna magla, dok se u toku dana očekuje sunčano i malo toplije vreme s temperaturom do 26 stepeni, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar, koji će krajem dana na jugu Banata i u Pomoravlju biti u pojačanju. Na jugu Srbije biće promenljivo oblačno i uglavnom suvo, dok je ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom. Najniža temperatura kretaće se od osam do 16 stepeni, a najviša od 23 do 26 stepeni Celzijusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Beogradu će danas biti sunčano i malo toplije, uz slab i umeren vetar, koji će krajem dana biti u pojačanju. Najniža temperatura biće oko 13, a najviša oko 24 stepena.

U Srbiji će u sredu biti pretežno sunčano i toplije vreme, dok se na južnom i jugozapadnom delu zemlje posle podne očekuje kratkorajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

U četvrtak je moguće naoblačenje sa kišom, lokalnim pljuskovima s grmljavinom i padom temperature.

Od petka će biti promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, s maksimalnom temperaturom oko prosečnih vrednosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VARLJIVO LETO: Danas 26, ali evo gde će pljuštati

Izvor: NaDlanu.com, 22.Sep.2015

U Srbiji će ujutro ponegde biti kratkotrajna magla, dok se u toku dana očekuje sunčano i malo toplije vreme s temperaturom do 26 stepeni, saopštio je RHMZ...Duvaće slab i umeren vetar, koji će krajem dana na jugu Banata i u Pomoravlju biti u pojačanju. Na jugu Srbije biće promenljivo oblačno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.