Surduličani sređuju teren za utakmicu protiv Napretka

Izvor: Danas, 15.Feb.2021, 17:22

Surduličani sređuju teren za utakmicu protiv Napretka

Nakon obilnih snežnih padavina u poslednjih nekoliko dana služba održavanja Gradskog stadiona u Surdulici danas je iskoristla sunčani dan bez snega za raščišćavanje terena na kome će u sredu biti odigrana utakmica 22. kola Ling Long Super lige izmedju domaćeg Radnika i Napretka iz Kruševca, saopšteno je iz ovog kluba.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Radnik u borbi sa snegom

Izvor: JUGpress.com, 15.Feb.2021

SURDULICA..U Surdulici se uveliko radi na pripremi terena za utakmicu 22.kola Super lige, 17. фебруара, kada će Radnik dočekati ekipu Napretka iz Kruševca...Već peti dan za redom ovaj deo Srbije je pod snegom, ali uprkos niskoj temperaturi ljudi u Radniku svim silama uspevaju da pripreme...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.