Izvor: RTS, 29.Maj.2022, 09:19

Stotine žalbi zbog buke na Adi, komunalna milicija prekinula žurku sa 3.000 ljudi

Nakon što je stiglo više stotina prijava zbog buke, sinoć je prekinuta žurka na beogradskoj Adi Ciganliji kojoj je prisustvovalo više od 3.000 ljudi, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
Goran Vesić je na Tviteru objavio da je je žurka organizovana na otvorenom i to bez odobrenja nadležnog organa.

Nakon što su stigle stotine prijava građana iz različitih delova grada, komunalna milicija je žurku prekinula, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naveo je Vesić.
"Pripadnici komunalne milicije su prekinuli žurku na otvorenom na Adi na kojoj je bilo prisutno preko 3.000 ljudi", istakao je zamenik gradonačelnika.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Na Adi Ciganliji jutros prekinuta žurka sa 3.000 ljudi (VIDEO)

Izvor: Danas, 29.Maj.2022

Komunalna milicija je rano jutros zbog buke prekinula žurku na otvorenom na Adi Ciganliji, na kojoj je bilo više od 3.000 osoba, objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.