Stiže aplikacija za praćenje autobusa; Karte dostupne na 318 kioska

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 14:05

Stiže aplikacija za praćenje autobusa; Karte dostupne na 318 kioska

Aplikacija "Beograd plus" za plaćanje karti, kao i praćenje linija GSP postaće aktivna od srede, 12. jula, najavio je danas gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ JEDNA NOVINA U GRADSKOM PREVOZU! Šapić najavio - Pored "Belih" imaćemo i kontrolore, ovo je njihova uloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023

Nova aplikacija "Beograd plus" pomoću koje će biti moguće praćenje vozila GSP-a, omogućiće građanima i da prijave nepravilnosti u vozilima, i da ih fotografišu...Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da će do kraja nedelje biti primljeno 150 kontrolora GSP-a, koji će kontrolisati...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

I Beograđani postaju kontrolori? Evo šta će sve kontrolisati

Izvor: B92, 11.Jul.2023

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da će do kraja nedelje biti primljeno 150 kontrolora GSP-a, koji će kontrolisati da li građani u javnom prevozu poseduju karte, ali će kontrolisati i vozila i da li prevoznici poštuju propisana pravila.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.