Stefanović i Burkhard ( OEBS) održali sastanak o reformi policije

Izvor: Kurir, 04.Jun.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Burkhard ( OEBS) održali sastanak o reformi policije

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa šefom Misije OEBS-a u Srbiji Peterom Burkhardom o unutrašnjim reformama koje sprovodi MUP.

Stefanović i Burkhard su, kako se navodi u saopštenju MUP-a, izrazili zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima koje se preduzimaju u okviru predsedavanja Republike Srbije OEBS- u, u delu u kome učestvuje Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Stefanović je upoznao Burkharda sa aktivnostima koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ministarstvo preduzima po pitanju unutrašnjih reformi, prvenstveno novog Zakona o policiji, kao i sa projektima vezanim za rad policije u zajednici.

Burkhard je, istaknuto je, izrazio spremnost OEBS-a da Ministarstvu unutrašnjih poslova pomogne u svim procesima i aktivnostima koji se preduzimaju u okviru reformi i evropskih integracija. Tema sastanka bila je i podrška OEBS-a u izradi Nacionalne strategije borbe protiv terorizma.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.