Izvor: RTS, 09.Apr.2022, 10:42

Stefanović: Srbija se uzdignute glave diči svojim herojima sa Košara

Ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je, povodom 23. godišnjice od početka bitke na Košarama, da se Srbija uzdignute glave diči svojim herojima sa Košara i nikada neće dozvoliti da se zaboravi veličina njihovog podviga u odbrani naše otadžbine.
"Oni su više od dva meseca neustrašivo bili na braniku naše otadžbine i pokazali ko je i od čega je sazdan srpski vojnik. Neustrašivi vitez kog, kada svoju svetinju brani, ni silina i nadmoć >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << neprijatelja ni na tren neće pokolebati, vojnik za kog nema odstupanja u borbi za Srbiju", rekao je ministar Stefanović.
Kako je istakao, iskazujemo poštovanje svim našim herojima sa Košara, onima koji su položili svoje živote i onima koji su preživeli, i upravo čuvajući sećanje na bitku na Košarama preduzimamo sve kako bi danas sačuvali mir i stabilnost Srbije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stefanović: Srbija se diči herojima sa Košara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2022

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je danas, povodom 23. godišnjice od početka bitke na Košarama, da se Srbija diči svojim herojima sa Košara i da se nikada neće dozvoliti da se zaboravi veličina njihovog podviga u odbrani otadžbine, saopštilo je Ministarstvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.