Srbija nudi pomoć zemljama zahvaćenim katastrofalnim požarima

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nudi pomoć zemljama zahvaćenim katastrofalnim požarima

Srbija će ponuditi svu neophodnu tehničku i materijalnu pomoć susednim zemljama u kojima danima besne požeri.

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin kontaktirao je ministarstva odbrane svih susednih zemalja zahvaćenih katastrofalnim požarima i ponudio im svu neophodnu pomoć.

"Po naređenju vrhovnog komandanta Vojske Srbije, predsednika Republike Aleksandra Vučića, ministar odbrane Aleksandar Vulin kontaktirao je ministarstva odbrane svih naših suseda zahvaćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << katastrofalnim požarima, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore kao i ministra policije Republike Srpske i ponudio svu neophodnu tehničku i materijalnu pomoć sa ciljem gašenja požara i sprečavanja većih posledica", ističe se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Kako se napominje, Republika Srbija i njeni građani uvek će biti tu da pomognu kada je pomoć potrebna i da u teškim trenucima pokažu da se na njih može i treba osloniti.

Požarima su zahvaćene Crna Gora i Hrvatska.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.