Sprečen užas u Leskovcu: Uhapšen pedofil koji je pretio maloletniku!

Izvor: BKTV News, 18.Apr.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen užas u Leskovcu: Uhapšen pedofil koji je pretio maloletniku!

Zahvaljujući ažurnosti leskovačke policije, uhapšen je muškarac star 36 godina koji se spremao da naudi maloletnom momku.

Leskovačka policija uhapsila je I.S.(36) iz okoline Medveđe zbog sumnje da je od 1. marta do 15. aprila preko svog fejsbuk profila zakazivao sastanke maloletniku, na kojima je ga je primoravao na vršenje nedozvoljenih polnih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << radnji, saopšteno je danas iz MUP-a.

Osumnjičenom je nakon privođenja, određen pritvor.

On se tereti za krivično delo iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela protiv polne slobode prema maloletnom licu i nedozvoljene polne radnje, navela je policija.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEDVEĐA U ŠOKU! Čovek (36) zakazivao sastanke sa MALOLETNIKOM i primoravao ga na polne radnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2017

Osumnjičenom je nakon privođenja određen pritvor..Leskovačka policija uhapsila je I.S.(36) iz okoline Medveđe zbog sumnje da je od 1. marta do 15. aprila preko svog fejsbuk profila zakazivao sastanke maloletniku, na kojima je ga je primoravao na vršenje nedozvoljenih polnih radnji, saopšteno je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uhapšen muškarac osumnjičen za pedofiliju iz okoline Medveđe

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2017, 12:32

Zbog sumnje da je preko Fejsbuka zakazivao sastanke sa maloletnikom, na kojima ga je primoravao na polni odnos, policija je uhapsila muškarca iz okoline Medveđe, kazali su u Policijskoj upravi Leskovac...U policiji navode da se I. S. (36) viđao sa maloletnikom u periodu od 1. marta do 15. aprila...Postoji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.