Snažno nevreme protutnjalo Beogradom, stvorene ogromne gužve u saobraćaju

Izvor: RTS, 19.Jun.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažno nevreme protutnjalo Beogradom, stvorene ogromne gužve u saobraćaju

Olujno nevreme praćeno kišom i gradom pogodilo je Beograd. Vetar ljuljao stabla a zbog velike količine vode stvorene su gužve u saobraćaju.
Reporter RTS-a je javio da je najviše kiše palo u Grockoj i Batajnici. Stvorile su se velike gužve u saobraćaju. Ekipe gradskih službi izašle su na teren kako bi otklonile posledice nevremena. 

Zbog kiše je isključena struja na kontaktnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mreži tramvaja. Niz stepenice u Takovskoj ulici stvoren je pravi vodopad a voda se slivala na kolovoz. 
Najviše problema stvoreno je u Bulevaru Despota Stefana, Cvijićevj ulici, na Novom Beogradu i u nižim delovima grada.  

U trenutku najjačeg pljuska palo je 30 litara po metru kvadranom.  
U paviljonima na Novom Beogradu grom je srušio drvo koje je palo na auto. Drvo je palo i kod Veterinarskog fakulteta i na uglu Dalmatinske i Ruzveltove.

Prethodno je Republički hidrometeorološki zavod objavio upozorenje za područje cele Srbije na lokalnu pojavu obilnih pljuskova sa gradom. 
U Beogradu je na snazi žuti meteoalarm a obilne padavine moguće su i tokom večeri.  

Policija apeluje na oprez. Do 17 časova u prestonici je zabeleženo čak 70 udesa.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Upozorenje na pljuskove i dalje na snazi, kada ćemo odložiti kišobrane

Izvor: RTS, 20.Jun.2019, 08:35

Sve do 25. juna na snazi je upozorenje Republičkog meteorološkog zavoda na pljuskove sa gradom. U petak i subotu imaćemo daleko ređu pojavu pljusakova, biće pretežno sunčano i malo toplije. Između subote i nedelje i početkom sledeće sedmice opet sledi pad temperature, pljuskovi i grmljavina. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.