Slobodan Milošević plakao nad crtežima unuka

Izvor: TvojPortal.com, 12.Apr.2011, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan Milošević plakao nad crtežima unuka

Izvor: vesti online  Pokojni predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević noć uoči smrti u haškoj ćeliji proveo je plačući nad crtežima koje mu je naslikao unuk Marko, svedoči bivši ministar unutrašnjih poslova Makedonije Ljube Boškovski, koji je u to vreme bio Miloševićev zatvorski kolega.


Bivši makedonski ministar, kome se sudilo zbog navodnih zločina nad albanskim civilima 2001. godine, bio je poslednja osoba s kojom je Milošević razgovarao veče pre svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << smrti.

- Pozvao me u svoju ćeliju, a ja nisam bio baš te večeri nešto raspoložen. To je bilo oko 20.05. Pokazivao mi je slike koje je crtao njegov unuk Marko, koji ga je sa svojom majkom Milicom, Slobinom snahom, jedini posećivao u zatvoru. Nije ih video već nekoliko meseci i jedva je čekao da ga vidi. Bio je tužan, pogled mu je bio odsutan dok je gledao te slike na kojima je pisalo: ''Dragom dekici“ - svedoči Boškovski o poslednjem susretu sa Miloševićem u ispovesti za zagrebački ''Večernji list“. Nastavak vesti ovde



hagMiloševićsud

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.