Izvor: B92, 01.Sep.2009, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školski pribor za đake na jugu

Preševo -- Ministar Milan Marković uručio je svim đacima prvacima u Medveđi, Preševu i Bujanovcu školski pribor u vrednosti od 2,8 miliona dinara.

Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Milan Marković je u Preševu razgovarao s predsednikom te opštine Ragmijem Mustafom o zajednickom rešavanju problema radi boljitka svih građana. Ministar je rekao da je najviše bilo reči o infrastrukturnim projektima, ali i drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temama.

"Uz neke druge naše projekte, kao što je stipendiranje naših učenika, otrvaranje visokoškolske ustanove u Medveđi ove godine, a nadam se dogodine možda i u Preševu i Bujanovcu, nadam se da ćemo nekako zaokružiti plan Koordiantcionog tela koji se odnosi na sistem obrazovanja u Preševu, Bujanovcu i Medveđi", kazao je Marković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.