Izvor: Danas, 07.Jun.2023, 16:30

Šapić: Svi beogradski srednjoškolci od sutra mogu da preuzmu svoje kartice za besplatan javni prevoz

Od sutra, svi učenici beogradskih srednjih škola, sa prebivalištem na teritoriji Grada Beograda mogu odmah da preuzmu svoju karticu za besplatno korišćenje javnog prevoza, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, a prenosi Sekretarijat za informisanje.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD SUTRA BESPLATAN PREVOZ ZA SREDNJOŠKOLCE Šapić: Po prvi put Beograd je uveo besplatne kartice za sve učeniike srednjih škola!

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jun.2023

Od sutra, svi učenici beogradskih srednjih škola, sa prebivalištem na teritoriji Grada Beograda mogu odmah da preuzmu svoju karticu za besplatno korišćenje javnog prevoza, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Potrebno je da srednjoškolci samo odu do bilo koje od 17 beogradskih...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.