Samo 20 odsto građana Srbije ima poverenje u vesti i medije

Izvor: Danas, 28.Okt.2020, 17:58

Samo 20 odsto građana Srbije ima poverenje u vesti i medije

Dve trećine građana Srbije koji se informišu onlajn zabrinuto je za tačnost informacija koje sreću na internetu, pokazalo je istraživanje „Informisanje u digitalnom okruženju u Srbiji” koje je sproveo Centar za medijska istraživanja Fakulteta političkih nauka uz podršku BBC News na srpskom, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Više od polovine građana Srbije sumnja u tačnost informisanja online medija

Izvor: Luftika.rs, 29.Okt.2020, 08:01

Fakultet političkih nauka i BBC News na srpskom napravili su istraživanje u kom su analizirali digitalno tržište vesti u Srbiji, sa pozicije publike. Rezultati su potom upordeđivani sa onim iz najrazvijenih zemalja.. Anketno ispitivanje sproveo je Ipsos Strategic Marketing u Srbiji u periodu od...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.