Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2020, 14:06

SSP: Verbalna agresija koja se emituje sa vrha države od Srbije napravila društvo razbijenih glava

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je "verbalna agresija koja se emituje sa samog vrha države od Srbije napravila društvo razbijenih glava i krvavih košulja", navodeći kao primer to što je "dvadesetdvogodišnji student prava Milan Vujić pretučen u Novom sadu samo zato što ima svoje mišljenje i ne plaši se da ga iznese".

SSP navodi da se "u našem društvu neistomišljenici proganjaju, vređaju, tuku i ubijaju, a da su mete svi koji se protive Vučićevom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << režimu".

"Stranka slobode i pravde osuđuje nasilje režimskih falangi i traži ne samo da se procesuiraju napadači već da se istraže motivi i nalogodavci svih napada na našu decu", navodi se u saopštenju.

SSP navodi da Milanu Vujiću koji čeka na operaciju "želi brz oporavak uvereni da ga ovaj napad neće zaustaviti" u zajedničkim naporima da se od Srbije napravi normalno i civilizovano društvo "u kome nikada i niko više neće biti prebijan samo zato što misli drugačije".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SSP: U Bulevaru danas ima više platana nego pre 10 godina

Izvor: Beta, 11.Avg.2020, 09:25

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da su u Bulevaru kralja Aleksandra umesto platana koji su pre 10 godina posečeni zbog bezbednosti, posadjeni novi i da ih danas ima više nego tada, a da je zahvaljujući obnovi te ulice Beograd dobio nagradu od šest miliona evra.U saopštenju se navodi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.