SSP: U Bulevaru danas ima više platana nego pre 10 godina

Izvor: Beta, 11.Avg.2020, 09:25

SSP: U Bulevaru danas ima više platana nego pre 10 godina

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da su u Bulevaru kralja Aleksandra umesto platana koji su pre 10 godina posečeni zbog bezbednosti, posadjeni novi i da ih danas ima više nego tada, a da je zahvaljujući obnovi te ulice Beograd dobio nagradu od šest miliona evra.U saopštenju se navodi da su radovi u Bulevaru uradjeni za šest umesto za 18 meseci kako je prvobitno bilo predvidjeno, i da je Evropska komisija proglasila obnovu Bulevara kralja Aleksandra za najbolji projekat te godine u Evropi koji je finansiran sredstvima evropskih banaka - EIB i EBRD."Zbog toga je Beograd dobio nagradu od šest miliona evra. Prošlo je deset godina od završetka radova, od tog dana nikada ništa popravljano i doradjivano nije. Sve izgleda isto kao prvog dana kada su radovi završeni a broj platana je danas veći nego pre rekonstrukcije Bulevara", navela je SSP.U saopštenju povodom najnovijih navoda i kritika na račun tadašnjeg gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa, SSP navodi da je sastavni deo projekta rekonstrukcije Bulevara bila studija Šumarskog fakulteta, u kojoj stoji da su platani zbog pogrešnog orezivanja skloni padu i da zbog bezbednosti gradjana moraju da se iseku."Gradski čelnici su tražili da se uradi još jedna studija da bi proverili ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SSP: U Bulevaru danas ima više platana nego pre 10 godina

Izvor: Danas, 11.Avg.2020

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da su u Bulevaru kralja Aleksandra umesto platana koji su pre 10 godina posečeni zbog bezbednosti, posadjeni novi i da ih danas ima više nego tada, a da je zahvaljujući obnovi te ulice Beograd dobio nagradu od šest miliona evra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.