Izvor: Blic, 25.Nov.2023, 21:12

"SPREMNI SMO DA SE IZBORIMO SA SNEGOM" Predsednik opštine Ivanjica za "Blic TV" o prohodnosti puteva: Čistimo redovno pravce do pacijenata koji moraju na dijalizu (FOTO/VIDEO)

Sneg koji na području ivanjičke opštine pada od sinoć u višim predelima i na Goliji dostigao je preko pola metra dok ga u samom gradskom području na kolovozu ima oko deset centimetara. Zbog jakog vetra i ogromnih snežnih smetova neprohodan je putni pravac Odvraćenica – Preko brdo i Preko brdo – Duga Poljana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNEG PRAVI KOLAPS Dramatične scene na putevima u Srbiji: Nanosi i do pola metra, evo gde je najdramatičnije (VIDEO/FOTO)

Izvor: Kurir, 25.Nov.2023

Sneg pada u većem delu Srbije, a snimci sa zavejanih puteva su dramatični. Užički putari su u borbi sa snegom koji nemilosrdno pada više od 24 sata. Sneg pravi kolaps na magistrali ka Crnoj Gori. Zbog smetova na Goliji neprohodan je put Preko Brdo–Odvraćenica. Stigla je struja na Goču, kao i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.