SNEG PRAVI KOLAPS Dramatične scene na putevima u Srbiji: Nanosi i do pola metra, evo gde je najdramatičnije (VIDEO/FOTO)

Izvor: Kurir, 25.Nov.2023, 22:21

SNEG PRAVI KOLAPS Dramatične scene na putevima u Srbiji: Nanosi i do pola metra, evo gde je najdramatičnije (VIDEO/FOTO)

Sneg pada u većem delu Srbije, a snimci sa zavejanih puteva su dramatični. Užički putari su u borbi sa snegom koji nemilosrdno pada više od 24 sata. Sneg pravi kolaps na magistrali ka Crnoj Gori. Zbog smetova na Goliji neprohodan je put Preko Brdo–Odvraćenica. Stigla je struja na Goču, kao i u mestu Rudno i studeničkom kraju. Sneg pada u i zlatiborskom okrugu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA ZAVEJANA, SNEG NAPRAVIO OGROMNE PROBLEME! Desetine zavejanih domaćinstava, NEMA STRUJE! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023

Na teritoriji opštine Sjenica proglašena je vanredna situacija zbog snežnih padavina...Sneg pada u većem delu Srbije, a snimci sa zavejanih puteva su dramatični. Užički putari su u borbi sa snegom koji nemilosrdno pada više od 24 sata. ..Sneg pravi kolaps na magistrali ka Crnoj Gori. Zbog smetova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

MEĆAVA NAPRAVILA HAOS ŠIROM SRBIJE! Sneg napadao pola metra, više stotina ljudi bez struje, putari CELU NOĆ na nogama (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Nov.2023, 11:20

Struja je došla u subotu uveče na Goču, i podnožju ka Kraljevu na prostoru na kojem je gravitiralo oko 500 domaćinstva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.