Izvor: Danas, 28.Jan.2022, 23:03

SPC: Patrijarh poručio crnogorskim političarima da se crkva ne meša u stranačka nadmetanja

Patrijarh srpski Porfirije je razgovarao danas i juče sa odgovornim političkim ličnostima iz Crne Gore na njihov zahtev, saopšteno je iz Srpske pravoslavne crkve i naglašeno kako je patrijarh "svakome od sagovornika izrazio jedini mogući stav da se Crkva ni na koji način ne upliće u stranačka nadmetanja".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Patrijarh Porfirije razgovarao sa zvaničnicima i političarima Crne Gore

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2022

BEOGRAD - Patrijarh srpski Porfirije razgovarao je, na njihov zahtjev, s odgovornim političkim ličnostima iz Crne Gore kojima je prenio da se Crkva ni na koji način ne upliće u stranačka nadmetanja i izrazio uvjerenje da će Temeljni ugovor biti potpisan čim se normalizuju političke prilike ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.