SLAVICA IZ SELA VRATARNICA NI KRIVA, NI DUŽNA U CENTRU NEOBIČNE ZAVRZLAME: Priveli me kao dilera, a ja ne znam ni šta je kanabis! (FOTO)

Izvor: Kurir, 03.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVICA IZ SELA VRATARNICA NI KRIVA, NI DUŽNA U CENTRU NEOBIČNE ZAVRZLAME: Priveli me kao dilera, a ja ne znam ni šta je kanabis! (FOTO)

Žena iz sela Vratarnica kaže da su joj policajci posekli samoniklu konoplju, koju je ranije koristila za tkanje, a sada za pravljenje melema, jer su mislili da je to indijska konoplja

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvala policiju zbog mrtvog jazavca, uhapšena zbog droge

Izvor: Mondo, 03.Avg.2019

Žena iz sela Vratarnica kaže da su joj policajci posekli samoniklu konoplju, koju je ranije koristila za tkanje, a sada za pravljenje melema, jer su mislili da je to indijska konoplja...Policija iz Zaječara podnela je krivičnu prijavu protiv Slavice Jovanović (65) iz sela Vratarnica zbog sumnje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.