Izvor: TangoSix.rs, 11.Jun.2021, 09:55

[SEAS 2021 premijera] Air cargo izazovi u doba Korone

Kompanija cargo-partner, vodeći globalni provajder logističkih rešenja, podržala je ovogodišnji Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope idejom održavanja panela namenjenog priči o air-cargo segmentu naše industrije.
U sklopu panela, pored jednog od direktora cargo-partnera Joa Feiksa, ugostili smo vođu air-cargo sektora u kompaniji Er Srbija Veselina Đorđevića kao i Džona Skelija iz kompanije Erbas. Danas imate priliku da pogledate prezentaciju predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << cargo-partnera kao i intervju sa Veselinom Đorđevićem o poslovanju nacionalne avio-kompanije u ovom segmentu, dok vas u ponedeljak čeka interesantna prezentacija kompanije Erbas o njihovom proizvodnom programu teretnih aviona i P2F (passanger to freighter) konverzijama.
Predstavnik kompanije cargo-partner pričao je o interesantnim momentima Korona krize, kako je ona uticala na promenu globalne paradigme prevoza tereta, kako je vazdušni transport tu odigrao ključnu ulogu i na koji način su se kompanije koje prevoze teret vazduhom adaptirale na situaciju koja se konstantno menjala.

 
Pratite Tango Six i na društvenim mrežama. Na Instagramu, Jutjubu, Tviteru i Fejsbuku.
The post [SEAS 2021 premijera] Air cargo izazovi u doba Korone appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

[SEAS 2021 premijera] Kako je Er Srbija prevozila teret vazduhom tokom Korone

Izvor: TangoSix.rs, 11.Jun.2021

Prevoz tereta vazduhom u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji vratio se pod svetlo reflektora tokom Korona krize. Tango Six je u svom „Iza scene“ serijalu (1. deo, 2. deo) posebno obradio ovaj često zanemarivan ali veoma bitan sektor.. Kako sve zanimljive priče nisu mogle da stanu u jednu tekstualnu...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.