BEG airport status
[SEAS 2021 premijera] Air cargo izazovi u doba Korone Predstavnik kompanije cargo-partner podelio je iskustva ove kompanije tokom Korona krize

[SEAS 2021 premijera] Air cargo izazovi u doba Korone

Kompanija cargo-partner, vodeći globalni provajder logističkih rešenja, podržala je ovogodišnji Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope idejom održavanja panela namenjenog priči o air-cargo segmentu naše industrije.

U sklopu panela, pored jednog od direktora cargo-partnera Joa Feiksa, ugostili smo vođu air-cargo sektora u kompaniji Er Srbija Veselina Đorđevića kao i Džona Skelija iz kompanije Erbas. Danas imate priliku da pogledate prezentaciju predstavnika cargo-partnera kao i intervju sa Veselinom Đorđevićem o poslovanju nacionalne avio-kompanije u ovom segmentu, dok vas u ponedeljak čeka interesantna prezentacija kompanije Erbas o njihovom proizvodnom programu teretnih aviona i P2F (passanger to freighter) konverzijama.

Predstavnik kompanije cargo-partner pričao je o interesantnim momentima Korona krize, kako je ona uticala na promenu globalne paradigme prevoza tereta, kako je vazdušni transport tu odigrao ključnu ulogu i na koji način su se kompanije koje prevoze teret vazduhom adaptirale na situaciju koja se konstantno menjala.

 
Pratite Tango Six i na društvenim mrežama. Na Instagramu, Jutjubu, Tviteru i Fejsbuku.

[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pocket,linkedin,mail" counters="1" counter_pos="inside" total_counter_pos="none" fullwidth="yes"]

Autor:

Petar Vojinovic Glavni i odgovorni urednik petar.vojinovic@tangosix.rs

Komentari

Prilikom komentarisanja tekstova na portalu molimo vas da se držite isključivo vazduhoplovnih tema. Svako pominjanje politike, nacionalnih i drugih odrednica koje nemaju veze sa vazduhoplovstvom biće moderisano bez izuzetka.

Svi komentari na portalu su predmoderisani, odobravanje bilo kog komentara bilo kog značenja ne odražava stav redakcije i redakcija se ne može smatrati odgovornom za njihov sadržaj, značenje ili eventualne posledice.

Tango Six portal, osim gore navedenih opštih smernica, ne komentariše privatno niti javno svoju politiku moderisanja

Ostavite odgovor