Izvor: Danas, 09.Jul.2022, 11:09

Ruska verzija Mekdonaldsa već ostala bez krompirića: Pomfrita nema do jeseni

Neki restorani novootvorenog lanca brze hrane 'Ukusno i tačka', koji je zamenio Mekdonalds u Rusiji, već su ostali bez krompira, pa će prestati sa posluživanjem krompirića do jeseni, pišu ruski mediji, a prenosi Bi-Bi-Si.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruskom "lažnom Mekdonaldsu“ ponestaje pomfrita

Izvor: B92, 09.Jul.2022

Pojedini restorani novootvorenog lanca brze hrane "Ukusno i tačka" koji su zamenili McDonald's u Rusiji, privremeno će prestati da služe pomfrit...Nedostatak odgovarajuće vrste krompira znači da će gosti morati da odaberu drugačiji prilog uz svoje hamburgere...Iz kompanije očekuju da će se pomfrit...

Nastavak na B92...

Naslednik Mekdonaldsa u Rusiji ostao bez krompira: Do jeseni nema pomfrita

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2022, 09:08

Pojedini restorani novootvorenog lanca brze hrane "Ukusno i tačka", koji je u Rusiji zamenio Mekdonalds, već su ostali bez krompira pa će prestati da služe ​​krompiriće do jeseni.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.