Izvor: TangoSix.rs, 23.Feb.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok za prijavu potencijalnih koncesionara „Nikole Tesle“ produžen do 10. marta

Rok za podnošenje prijava u postupku odabira potencijalnog koncesionara Aerodroma Nikola Tesla produžen je odlukom Vlade do 10. marta. Ostali elementi javnog poziva ostaju nepromenjeni.
Prema javnom pozivu zainteresovanim stranama za koncesiju beogradskog aerodroma u trajanju od 25 godina, ponuđači zainteresovani za učestvovanje u prvoj fazi koncesije (podnošenju neobavezujućih ponuda) imali su rok do 25. februara. Odlukom Vlade, ovaj rok je produžen do 10. marta.  >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs <<
– Rok za podnošenje prijava je produžen kako bi se što većem broju potencijalnih ponuđača omogućilo da pribave sva neophodna dokumenta i podnesu kompletne prijave. – navedeno je u obrazloženju Vlade Srbije čija je odluka objavljena u Službenom glasniku 22. februara.
Kao što je Tango Six već objavio, nakon podnošenja neobavezujućih ponuda u prvoj fazi useldiće druga faza – dostavljanje obavezujućih ponuda. Otkup tenderske dokumentacije košta 1.000 evra.
The post Rok za prijavu potencijalnih koncesionara „Nikole Tesle“ produžen do 10. marta appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Produžen rok za koncesionara Aerodroma “Nikola Tesla”

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2017

Rok za podnošenje prijava za koncesiju za Aerodrom "Nikola Tesla" je produžen tako da sve zainteresovane kompanije svoje ponude mogu da dostave do 10. marta...Prethodnim javnim pozivom od 10. februara kao poslednji datum za podnošenje prijava bio je predviđen 25. februar, odnosno 15 dana od dana...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.