Izvor: Danas, 27.Nov.2023, 00:57

Rojters: Nastavak četvorodnevnog primirja između Hamasa i Izraela neizvestan

Hamas je u objavio da je Crvenom krstu predao 13 izraelskih talaca, troje Tajlanđana i jednog ruskog državljanina zadržanih u Pojasu Gaze, a među njima je i, kako je potvrdio američki predsednik Džozef Bajden, jedna četverogodišnja devojčica sa američkim državljanstvom, javlja Rojters, navodeći da je nastavak četvorodnevnog primirja neizvestan.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bajden i Netanijahu razgovarali o taocima, primirju, humanitarnoj pomoći Gazi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2023

Američki predsednik Džozef Bajden razgovarao je s izraelskim premijerom Bendžaminom Netanjahuom o situaciji u Pojasu Gaze i složili su se da će nastaviti da sarađuju kada je u pitanju puštanje na slobodu preostalih talaca, saopštila je Bela kuća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.