Razvod u marketinške svrhe: Ovako je norveška aviokompanija iskoristila Branđelina situaciju!

Izvor: NovaEnergija.net, 23.Sep.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod u marketinške svrhe: Ovako je norveška aviokompanija iskoristila Branđelina situaciju!

Razvod Anđeline Džoli i Breda Pita nije tema samo za lifestyle medije i tabloide. To je prilika i za zaradu. Bar tako razmišljaju marketing menadžeri jedne aviokompanije.
Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija norveških novina u kojima je preko cele strane reklama za jednu norvešku aviokompaniju sa natpisom “Bred je singl“.
Ovaj natpis trebalo bi da natera Norvežane i Norvežanke da kupe avionsku kartu do Los Anđelesa za samo 1.199 kruna >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << i to u jednom pravcu.

Da li će Norvežani hrliti u Los Anđeles zbog ovoga, videćemo?! Da li je u redu da se ovakva situacija koristi za marketinšku kampanju ili je sve stvar ugla gledanja, malo humora, što da ne?! Kako se vama čini?

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.