Izvor: Danas, 02.Apr.2024, 15:34

Raskrikavanje: „Informer“, „Srpski telegraf“ i „Alo“ prednjače u manipulativnim vestima

Najmanje 1.154 manipulacije prošle godine Raskrikavanje je izbrojalo na naslovnim stranama šest dnevnih novina - u Informeru, Srpskom telegrafu, Alou, Večernjim novostima, Kuriru i Politici. Uglavnom je reč o neutemeljenim, pristrasnim i manipulativnim naslovima. Ove godine smo u uzorak koji analiziramo dodali i list Politika zbog povećanog broja manipulativnih vesti na koje nailazimo u ovim novinama.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Raskrikavanje: Na naslovnim stranama šest novina u 2023. godini - 1.150 mainpulacija, prednjači Informer

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2024

Portal Raskrikavanje saopštio je danas da je šest dnevnih novina - Informer, Srpski telegraf, Alo, Večernje novosti, Kurir i Politika, na naslovnim stranama u 2023. godini objavio "najmanje 1.154 manipulacija".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.