Rankovićeva vila na prodaju

Izvor: Akter, 03.Jul.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rankovićeva vila na prodaju

Vila u kojoj je nekada živeo visoki jugoslovenski zvaničnik Aleksandar Ranković će biti ponuđena na prodaju ove jeseni pošto bude završena procena njene vrednosti, izjavio je danas, posle obilaska vile, gradonačelnik Beograda Siniša Mali

On je rekao da grad prodaje vilu sa placem od 40 ari jer nema potrebe za takvim nekretninama koje su, po njegovim rečima, mrtav kapital koji stvara troškove, dodajući da će novac od prodaje gradskih nekretnina biti iskorišten za druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << potrebe.

On je rekao da su radnici gradske čistoće tri nedelje čistili zapuštenu vilu i plac koji su bili "stecište narkomana".

Grad nema novca a ni potrebe da ovu vilu preuređuje i zato će ona biti stavljena na prodaju u septembru ili oktobru kada se završi procena, rekao je on i dodao da prema sadašnjoj proceni ona vredi oko četiri miliona evra.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Grad prodaje Vilu Aleksandra Rankovića na Senjaku

Izvor: Danas, 03.Jul.2015

Vila u kojoj je nekada živeo visoki jugoslovenski zvaničnik Aleksandar Ranković biće ponuđena na prodaju ove jeseni pošto bude završena procena njene vrednosti, izjavio je juče, posle obilaska vile, gradonačelnik Beograda Siniša Mali...On je rekao da grad prodaje vilu sa placem od 40 ari jer...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.