Radulović protiv Vučića pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu

Izvor: Danas, 26.Nov.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović protiv Vučića pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu

Nakon što je Ustavni sud Srbije odbacio ustavnu žalbu Saše Radulovića na presudu Apelacionog suda u Beogradu u postupku protiv predsednika države Aleksandra Vučića, predsednik pokrta Dosta je bilo je saopštio da će zaštitu svojih prava potražiti pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Radulović (DJB) najavio obraćanje sudu u Strazburu u postupku protiv Aleksandra Vučića

Izvor: Beta, 26.Nov.2019

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović podneće predstavku Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu pošto je Ustavni sud Srbije odbacio njegovu ustavnu žalbu na presudu Apelacionog suda u Beogradu u postupku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je danas iz tog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.